Gratulacje dla ludzi na podium, bardzo na to zasłużyli.
Mieliśmy okazję podziwiać jedną z najlepszych kolekcji insertów Shaqa jaka jest, jestem bardzo zadowolony że Tobiasz wygrał, jego założenie było jasne na 2013 rok, ale trzeba przyznać ,że miał szczęście że 1 typ sie wysprzedawał.
Czesiek z roku na rok puka do tego I miejsca, jednak myślę ,że nie ma żalu mimo ,że różnica w głosach była ogromna
JJ - serdecznie gratuluje, to był dla Ciebie wspaniały rok, ogromna ilość kart Paytona, Kemp -> zdobyte autografy Payton/Bryant czy masę woodów z MJem na czele, w pełni zasłużone miejsce.
Ja dziękuje za głosy na mnie tak już jest, najbardziej nie lubiane miejsce przypadło mi

na pocieszenie jest fakt ,że od czasu od kiedy dołączyłem do was kolekcjonerów jestem stale w TOP 5 kończącej rok a to już 5 rok
jestem dumny
Gratuluje pozostałym miejscom, przyszło nam się mierzyć z najlepszymi kartami na świecie moim zdaniem wypadliśmy znakomicie.
Pozdro, życzę wszystkim takiego samego roku 2014.